Hur mycket kan du vinna på Free Spins?

Hur mycket kan du vinna på Free Spins? Det är en fråga som flera onlinespelare kan ha glädje av att veta svaret på. Med tanke på att Free Spins är en av de absolut mest populära bonusformerna borde de ju göra det möjligt att vinna de riktigt stora summorna, men hur är det egentligen?

Oftast ingen övre gräns

Det finns oftast ingen övre gräns som reglerar hur stora summor man kan vinna genom Free Spins. Det innebär att man kan vinna riktigt stora slantar om man har turen på sin sida. Det som är värt att känna till är att Free Spins, precis som vanliga spelomgångar, sker helt slumpmässigt. Det går alltså inte att påverka om man kommer vinna under gratissnurren.

Omsättningskrav kan äta upp vinsterna

Har man fått Free Spins genom en bonus kan det i bästa fall vara så att man vinner riktigt saftiga summor. Problemet som uppstår när man får Free Spins genom en bonus eller kampanj är att de ofta kommer med höga omsättningskrav. Det kan innebära att man inte får en möjlighet att ta ut pengarna från sitt spelkonto för att man förlorar dem innan man hunnit omsätta dem.

Hur mycket kan du vinna på Free Spins?

Att vinna miljoner genom Free Spins

För att sammanfatta det hela går det alltså att vinna flera miljoner genom Free Spins. I alla fall om man ser på hur det bör fungera. Det man däremot skall komma ihåg är att Free Spins, precis som vilka rundor som helst på en slot, inte garanterar att man kommer vinna. Man skall alltså inte vända sig till Free Spins för att vinna tillbaka ett förlorat belopp.